Tilbakemeldinger

Les hva foreldrene synes og sier om oss


Asker kommunes brukerundersøkelse 2012 - Foreldrenes kommentarer

Vi er svært fornøyd med NaKuHel barnehagen. De har en meget god filosofi, dyktige og engasjerte ledere/ansatte og positive, aktive og inkluderende barn.

NaKuHel er en fantastisk barnehage!!

NaKuHel barnehagen er en unik, fantastisk barnehage i kommunen som tar barn og voksne på alvor. Det er rørende å se hvor knyttet min sønn på 3 år er til vennene sine i barnehagen og den tillitten han har til alle de voksne.

Dette er den beste barnehagen jeg vet om, og jeg kan ikke tenke meg et bedre sted for min datter. Personalet er genuint opptatt av jobben sin og av at barna skal få utvikle seg på alle måter.

Vi er strålende fornøyde med barnehagen. Føler oss heldige som har sønnen vår i denne barnehagen.

Kan ikke få fullrost NaKuHel barnehagen nok!

NaKuHel-barnehagen er en fantastisk fin og god barnehage.

NaKuHel Barnehagen / VERDENS BEDSTE BØRNEHAVE!! 

Med høyt kompetente og engasjerte ansatte gjør barnehagen en fantastisk innsats for at vi skal få trygge, robuste barn som kjenner seg selv og naturen rundt seg!

NaKuHel er en fantastisk barnehage! Alle burde hatt mulighet til å ha barna i en slik barnehage.

Asker kommunes brukerundersøkelse 2016 - Foreldrenes kommentarer

Vi er superfornøyd med Nakuhel barnehage. Det er så flott å se hvordan barnet vårt har blomstret siden han begynte der. Her får barna virkelig boltre seg på den beste lekeplassen Asker har å by på, nemlig naturen rundt Semsvannet. Andre barnehager har mye å lære av Nakuhel og hvordan de jobber med barn, natur og samspillet mellom barn og hunder i en barnehagehverdag. 

En fantastisk helsefremmende barnehage med dedikerte og kompetente ansatte og et flott pedagogisk innhold og gode aktiviteter i naturlige omgivelser.

Nakuhel er virkelig en helt fantastisk barnehage med veldig flotte ansatte.

Vi har verdens beste barnehage. Det er mer enn en barnehage - det er en klubb. Kan ikke få skrytt nok av folka som jobber der.

Super barnehage med dedikerte ansatte i et fantastisk miljø. Vi elsker NaKuHel-barnehagen og et lykkelige for at vårt barn får tre år der!

Kort sagt: fantastisk barnehage med helt herlige ansatte som er flotte forbilder for både barn og voksne. Burde fått en verdens beste barnehage-pris.
 

Asker kommunes årlige brukerundersøkelse - Brukertilfredshet

På en skala fra 1 til 6, hvor 6 er svært fornøyd.

Totalt sett hvor fornøyd er du med NaKuHel-barnehagens tilbud?

2017:  6,00

2016:  5,88

2015:  5,71

2014:  5,89

2013:  5,74

2012:  5,88

2011:  5,70

Asker kommunes brukerundersøkelse 2011 - Foreldrenes kommentarer

NaKuHel-barnehagen som vi har barnet vårt i har vært eksepsjonelt viktig for vårt barn og jeg kan ikke få skrytt nok av hvordan de jobber og deres engasjement i det de gjør.

Vi er erfarne foreldre og kan trygt underskrive på at NAKUHEL barnehagen er det beste barnehagetilbudet vi har opplevd. Personalet er personlig dedikert til jobben sin og ser hvert enkelt barn. Vi ønsker at et så vellykket tilbud blir grundig verdsatt av kommunen og brukt som modell og ressurskilde for andre barnehager. 

Vi er meget fornøyde med NAKUHEL barnehage. Fantastisk miljø, personal og aktivitets tilbud for barna. Et helt unikt tilbud som vi og våre barn er utrolig takknemelig for.

NaKuHel-barnehagen er fantastisk.

NaKuHel barnehagen er spesielt bra. Har hatt andre barn i flere andre kommunale og private barnehager, men ingen kan måle seg med denne. De har en visjon og et ønske om å være noe spesielt og dette dyrker de. Personalet blir så mye bedre av å ha en ledestjerne en dyktig, ryddig og målbevisst leder i Zack. Han burde vært en mentor for andre.

NaKuHel barnehagen er unik. De fantastikske voksne, der hver dag fylder minn sønn med kjærlighet, fortjener ros!

Asker kommunes brukerundersøkelse 2013 - Foreldrenes kommentarer

Det er ikke for å svare raskt at det ble 6 på alle spørsmålene, det er fordi vi er SÅ fornøyde med barnehagen. Og det blir bare bedre og bedre.

Mitt barn går i NaKuHel barnehagen, og jeg er kjempefornøyd :)

Vi elsker denne barnehagen. Skulle ønske eldstemann også kunne ha fått gå der, men da bodde vi i Oslo. Tredjemann skal også dit, om to år. Fantastisk barnehage.

Vi er svært fornøyd med NaKuHel barnehagen. Personalet er enestående, og for vår del er dette den desidert beste barnehagen vi har vært i. Personalet har en helt annerledes innstilling til både barna og oss voksne enn vi har sett tidligere. De er dedikerte og opptatt av å gjøre en god jobb. De trives åpenbart godt i jobben og behandler barna som mennesker, ikke bare små barn som trenger et sted å være. Vi kan ikke på fullrost NaKuHel nok, det er et stort løft fra ´vanlige´ barnehager vi har hatt barna i tidligere.

Flott personale som ser barna!!! De er kreative og så glade og trives sammen med barna. God og seriøs drift! Vi er imponert og takknemlige : ))

Vi startet i NaKuHel barnehagen i høst etter at vi flyttet nærmere Asker. Vi er overbegeistret for filosofien bak barnehagen, personene, opplegget og fokuset på barna. 

NaKuHel barnehagen er en unik barnehage som tar både barn og voksne på alvor, en barnehage som lærer både barn og foreldre å ta vare på kroppen vi har og ikke minst å ta vare på og respektere naturen. De ansatte virker genuint opptatt av jobben sin og ser ut til å trives godt. Det er hyggelig og godt å se! Å levere og hente i NaKuHel barnehagen er alltid hyggelig, og som foreldre føler man seg på nett og som en del av barnehagen. / Informasjonen som blir gitt både i forkant og i etterkant er oversiktlig, morsom og ikke glanset. / Slik jeg ser det har denne barnehagen vår svært mye å lære bort til mange andre barnehager i kommunen. / Tusen takk!!

Dette er en fantastisk barnehage på alle områder!

Asker kommunes brukerundersøkelse 2015 - Foreldrenes kommentarer

Verdens beste barnehage! Stabilt og super dedikert personale og en trygg og god barnehagehverdag.

Fantastisk barnehage! Trenger et nytt barnehagehus så flere og kanskje yngre barn kan få glede av denne barnehagen!

En fantastisk fin barnehage som følger opp barna våre 100%. Barna får lov å være barn uten begrensninger. De får klatre i trærne og spise av bærne. De ansatte brenner for det de gjør og det smitter over på barna. Med få barn og nok
ansatte får barna svar på sine utallige spørsmål. De tilegner dermed en kunnskap som er er viktig og svært verdifull før skolestart. De utvikler også en god motorikk som er ekstremt viktig i denne alderen. Vi kunne ikke drømt om et bedre sted for barna våre å tilbringe dagene. Alle barn skulle fått mulighet til å gå i en barnahage som har fokus på nettopp det NaKuHel står for. Natur, Kultur, Helse :)

Personalet er fantastiske! 

NaKuHel barnehagen er det beste tilbudet barnet mitt kan få. Liten gruppe barn med flotte, tillitsfulle, engasjerte voksne. Naturen som oppholdssted og lekeplass har mange fordeler. Vi elsker denne barnehagen og alt den står for og er!

NaKuHel er den beste barnehagen av alle. Det er helt fantastiske folk som jobber der og jeg har vært så heldig som har hatt begge mine barn der. De vokser så mye på å være ute så mye som de er, og de voksne er utrolig dedikerte og ser
hvert enkelt barn. De fortjener alt det skryt som kan gis for den innsatsen de gjør.

Barnet mitt elsker å være i barnehagen og jeg ser en jente som smiler, forteller og lærer. Supert!
 

Asker kommunes brukerundersøkelse 2014 - Foreldrenes kommentarer

Vi er kjempe fornøyd med tilbudet fra denne barnehagen. Tilbudet og de ansatte er fantastiske. Vårt barn stortrives :)

Kjempefornøyd!

Barnet mitt har hatt en svært positiv utvikling i barnehagen. En flott barnehage med fokus på å benytte seg av naturen som boltreplass.

Dette gjelder NaKuHelbarnehagen: De har fokus på utvikling av områder hvor man har sett behov for det, og personalet er helt fenomenalt. De representerer en så stor bredde i forhold til omsorg, kunnskaper om natur, språk, pedagogikk osv. Barnet mitt lærer så mye, også om ting jeg ikke tror forventes av en barnehage.

Verdens beste barnehage!

NaKuHel må være Norges beste barnehage. Jeg er så glad for at barnet mitt kan være der og utvikle seg sammen med de voksne og i positivt samspill med de andre barna. Mitt eldste barn har også gått der og jeg kan ikke få sagt hvor enormt mye det har betydd for henne, særlig i forhold til fysisk aktivitet og sosial kompetanse.

Barnehagen er helt strålende, fantastisk personale og enestående evne til å ta vare på barna.

NaKuHel er Askers beste barnehage!

En fantastisk barnehage med lek og læring i naturen som fokus. God og sunn mat og fine verdier som barna tar til seg. Variert og spennende tilbud og svært positivt med stabile og gode mannlige ansatte. Har bare lovord om barnehagen og de ansatte.

NaKuHel barnehagen er en fantastisk barnehage med tilstedeværende, kloke og ressursrike voksne. De voksne er engasjerte i jobben sin, i hvert enkelt barn og viser tydelig at de trives på jobb. Det er alltid hyggelig og imøtekommende å levere eller hente mitt barn i barnehagen, den har min største tillit. Samt ser jeg det som en stor styrke at det blir brukt store mengder tid utendørs med allverdens aktiviteter, mens også mye ro og frilek. Jeg tenker at mange barnehager, og arbeidsplasser generelt, har mye å lære av hvordan NaKuHel barnehagen driftes. Takk!

En god barnehage for vårt barn, trygge voksne og et allsidig pedagogisk tilbud vi er svært fornøyd med.

Må være Norges beste barnehage! Stabilt personal, tilnærmet ikke sykefravær og naturen som sin lekeplass.

Asker kommunes brukerundersøkelse 2017 - Foreldrenes kommentarer

Helt unik natur- barnehage med kunnskapsrikt og klokt personale som ser hvert barn.

Fantastisk dyktig og engasjert personalgruppe!

Personalet viser stor omsorg for barna. Personalet bruker naturen som lekeplass på en oppfinnsom måte. Foreldre holdes løpende oppdatert på alle vesentlige forhold om barnehagen og vi har god innsikt  i hva som skjer i løpet av en dag eller måneden.

En unik barnehage med svært engasjerte ansatte som smitter over på barna og gir et trygt og godt miljø som ser hvert enkelt barn og dets kvaliteter og behov. Det skulle fantes flere barnehager som dette!

Verdens BESTE Barnehage med verdens BESTE voksne.

Strålende fornøyd!

Fantastik barnehage!

NaKuHel er en helt fantastisk og unik barnehage. Dyr i hverdagen, egen kjøkkenhage og samspill med naturen og livet rundt Semsvannet gjør dette til en drøm for de små. De ansatte er også en utrolig ressurs fordi de virkelig brenner for friluft, god mat og kultur på en helt spesiell måte jeg ikke har sett maken til i andre barnehager vi har hatt barna våre i. 

Verdens beste barnehage! Tenk at barnet vårt få gå her!!!

NaKuHel barnehagen er en foregangsbarnehage. Om bare alle barnehager hadde vært som NaKuHel. Vi elsker denne barnehagen fordi den tar vårt barn på alvor og gir henne de aller beste forutsetninger for veien videre.