Stilling ledig

Brenner du for vårt konsept?01.01.2019

Er du en engasjert, pålitelig og initiativrik voksen? Er du glad for å være ute i all slags vær og vil dele din glede i naturen med barn? Har du en kompetanse eller interesse du ønsker å drive med i barnehagen? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Vi leter spesielt etter en engasjert barnehagelærer.

Varighet: Vikariat frem til 30.06.2020. Med mulighet for forlengelse.

Vi er en privatdrevet barnehage med 36 barn og tre avdelinger. To avdelinger med barn 3 – 6 år og en småbarnsavdeling. Vi holder til i et helt nytt barnehagebygg og har en herlig husmannsplass, Tangen, som er en base for de eldste barna i barnehagen. Vår hverdag er spennende og innholdsrik i naturskjønne omgivelser ved Semsvannet i Asker kommune.

Nakuhel-barnehagen er bygget på tre grunnpilarer (natur, kultur, helse) som er en helhetlig tankegang og sentrale i vår hverdag.

Natur: Barna skal få mulighet til å utfolde seg fysisk og utforske naturens mangfold. Naturen er vår lekeplass.

Kultur: Kulturelle aktiviteter (musikk, forming, maling, norsk literatur, teaterlek, dans, osv.) er drevet etter personalets interesser og kompetanser.

Helse: Gjennom natur og kultur fremmes vår fysiske og psykiske helse. Vi er også opptatt av sunn ernæring. På Tangen har vi vår egen grønnsakshage og frukttrær og busker.

Vi søker deg som:

Forstår betydningen av gode relasjoner mellom både barn og voksne

Er nysgjerrig og kan undre seg sammen med barna

Trives å være ute i all slags vær

Er løsningsorientert og reflektert

Griper øyeblikket og er oppmerksomt tilstede

Arbeidsoppgaver

• ansvar /medansvar for planlegging, gjennomføring, dokumentasjon og vurdering av det pedagogiske arbeidet på avdelingen
  • ansvar /medansvar for et godt foreldresamarbeid, som f. eks. foreldresamtaler, foreldremøter m.m.
  • være med på å skape et positivt og lekent barnehagemiljø
  • ansvar/medansvar for gode samarbeidsrutiner med eksterne samarbeidspartnere
  • delta aktivt i det daglige arbeidet med barna
  • holde deg faglig oppdatert og dele faglig kunnskap med kollegaer
  • være med på å videreutvikle barnehagen som pedagogisk virksomhet

Kvalifikasjoner

• det kreves 3-årig barnehagelærerutdanning eller annen 3-årig utdanning på høyskolenivå med videreutdanning i barnehagepedagogikk.
  • du må beherske norsk godt, både skriftlig og muntlig.
  • vi legger stor vekt på personlig egnethet

Personlige egenskaper

• du er aktiv i samspill og lek med barn og har evne til å forstå barnas behov og ønsker
  • du er engasjert og motivert person med gode samarbeidsevner
  • du er lojal, fleksibel, løsningsorientert og stabil
  • du har stort faglig fokus og ønsker å jobbe for at barna skal ha en god barndom
  • du er opptatt av et godt foreldresamarbeid til barns beste
  • du innehar stor arbeidskapasitet
  • du har god fysisk helse og trives i en aktiv hverdag

Vi tilbyr

• en unik mulighet til å være med på å utvikle en barnehage med motiverte medarbeidere
  • en arbeidshverdag vekk fra asfalt, støy og forurensning.
  • arbeid i en personalgruppe med høy faglig kompetanse.
  • et godt arbeidsmiljø med mange positive og engasjerte kollegaer
  • gode muligheter for å være med på å påvirke og utvikle barnehagen videre
  • deltagelse på felles kompetanseutviklingstiltak
  • lønn: Etter avtale.

Om arbeidsgiveren

Vi ligger 5 minutter med bil unna Asker sentrum, rett ved siden av Semsvannet. I barnehagen sitt uteområde har vi grillhytte og en skog som innbyr til lek og konstruksjon for barna. Vi bruker området rundt Semsvannet aktivt hele året. Vi benytter den fantastiske naturen rundt Semsvannet. På turer og ellers i hverdagen har vi med oss hund.

Vi søker en barnehagelærer som liker å være ute i all slags vær. Du skal være med på å gi barna en god start i livet og som også kan gi barna gode opplevelser ute i naturen.

Er du en aktiv og trygg voksen som liker å være ute, ta kontakt med vår styrer, Lars Gilberg, ved mobil 95460198 eller epost lars@nakuhelbarnehagen.no

Politiattest av nyere dato må fremlegges ved ansettelse.