Praktisk info

Barna leveres på NaKuHel-senteret hver dag. Der ifra går vi samlet, enten til Tangen, eller ut på tur.

Åpningstider

Vi holder åpent fra 07:45 til 16:45, mandag til fredag, inklusiv høst- og vinterferie.

Vi er stengt følgende dager: juleferien, påskeferien, 4 uker sommerferien og alle offentlige hellig- og høytidsdager.

I tillegg blir det noen planleggingsdager i året.

Barnehageåret begynner 1.august.

Foreldrebetaling

Betaling for opphold i barnehagen er ulik andre barnehager i Asker, dvs. kr. 2.990,- pr måned (11 måneder i året).

Betaling for kost er kr. 225,- pr måned (11 måneder i året).

Det er ingen andre avgifter, for eksempel for turer.

Det betales et depositum lik en måneds betalingssats, dvs. kr. 2.990,-.

Mat

Mat serveres 3 ganger i uken. Vi baker vårt eget brød med økologisk mel, og serverer varm mat på tirsdager. Vi bruker kun økologiske egg.

I tillegg til lunsj er det en liten måltid etter samlingsstund og frukt og grønnsaker på eventyrstund.

Barna er med på baking, matlaging og dyrking i kjøkkenhagen.

Fra våre frukttrær og bærbusker på Tangen får vi masse epler, plommer, bringebær, solbær og rips.

Ukesrytme

For det meste er vi på Tangen tirsdag, torsdag og fredag.

Vi går tur i området ved Semsvannet på mandager og onsdager, og ta med oss matpakker.

Utflukter til kulturelle forestillinger, museum, osv. foregår oftest på turdager.