Tilbakemeldinger

Les hva foreldrene sier om oss

Naturen som lekeplass, Budstikka 18.juni 2015

Vi synes de jobber bra med sosial kompetanse og atferd - det er bra

Ansatte er veldig dyktige alle sammen og gjør en kjempejobb - alltid våkne, engasjerte, oppmerksomme og tilstede. Opplegget/strukturen med dags, ukes og årsrytme som ligger i bunnen liker vi veldig godt. Og det mest fantastiske er at alle aktiviteter faktisk gjennomføres og det med høy kvalitet. Vi synes også de jobber bra med sosial kompetanse og atferd - det er bra.

Bra bra bra!

Fantastiske ansatte og bra tilbud til barna. De får oppleve mye samtidig som de har stabilitet i hverdagen med faste ansatte og faste rutiner. Bra bra bra!

Kvalitet i barnas hverdag betyr enormt!

Vi ønsker å ha et aktivt forhold til hva våre barn møter. Når vi valgte NaKuHel, var det et besvisst valg, her er det en barnehage som har en klar holdning. Kvalitet i barnas hverdag betyr enormt. Det skal ikke være en oppbevaring av barna. Som far med stor glede av natur og friluft, passer NaKuHels fokus på uteliv glimrende. Barnehagens omgivelser med gammel kultur og nærhet til nature, er en ekstra bonus, og når vi ser hva NaKuHel ellers driver med, synes vi valget bare er enda enklere.