Barnehagens personale og styre

Zack Zacour

Styrer
zack@nakuhelbarnehagen.no

Zack har vært barnehagens leder siden 1.februar 2008.  Han har amerikansk bachelorgrad i historie og mastergrad i offentlig administrasjon.  Etter at han sluttet i luftforsvaret, begynte han sitt nye yrke med barn.  Zack har tidligere vært faglærer og SFO-styrer på Hvalstad skole og styrer i Høgås Barnegård.

Kathinka Malmer

Pedagogisk leder

Kathinka begynte i NaKuHel-Barnehagen 1.januar 2008.  Hun er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i personal- og kompetanseledelse.  Det var Kathinka som opprettet barnehagens pedagogiske grunnlag.  Hun var styrer og pedagogisk leder i Tommeliten barnehage før hun kom til oss.

Merete Østerdal

Avdelingsleder

Merete er utdannet helsesportspedagog med bachelorgrad innenfor idrett, friluftsliv og helse.  Opprinnelig ansatt som turleder 1.august 2013, har hun nå ansvar for avdelingens administrative drift på grunn av hennes kompetanse og interesse.  Merete har nylig begynt abeidsplassbasert utdanning for å bli barnehagelærer om fire år.

Annika Agelin

Pedagog

Som ansatt i et bemanningsselskap fikk Annika i oppdrag å rekruttere en barnehagelærer til oss.  Hun ble så betatt av NaKuHel-Barnehagen at hun nominerte seg selv og ble ansatt oktober 2015.  Hun er utdannet barnehagelærer i Sverige og har mange års pedagogisk erfaring også i Norge.

Gunnar Askim

Pedagogisk medarbeider

Gunnar har jobbet hos oss siden 1.august 2013.  Han kom da fra Knappskog barnehage på Vestlandet hvor han var ansatt i fem år.  Gunnar har blant annet verdifull erfaring med programmer som styrker barns emosjonelle og sosiale kompetanse.  Hans utdanning og interesser inkluderer også musikk, noe barna og kollegaene har stor glede av!

Bogusia Malitka

Pedagogisk Medarbeider

Bogusia er utdannet lærer med bachelor- og mastergrad i pedagogisk biologi. Hun jobbet som lærer i Polen før hun flyttet til Norge. Med mikroskop og andre spennende hjelpemidler oppmuntrer Bogusia barnas interesse i alt fra molekyl til økosystemer.

Helga Grefsrud

Barneveileder

Helga har jobbet i barnehagen siden oppstarten 1.august 2007.  Hun har mange års erfaring fra å jobbe i barnehage.  Hennes lidenskap er gode råvarer og matlaging.  Det er Helga som er ansvarlig for barnehagens kjøkkenhage.  Hun er flink til å involvere barna i dyrking, baking og tilberedelse av mat.