Barnehagens personale og styre

Zack Zacour

Styrer
zack@nakuhelbarnehagen.no

Zack har vært barnehagens leder siden 1.februar 2008.  Han har amerikansk bachelorgrad i historie og mastergrad i offentlig administrasjon.  Etter at han sluttet i luftforsvaret, begynte han sitt nye yrke med barn.  Zack har tidligere vært faglærer og SFO-styrer på Hvalstad skole og styrer i Høgås Barnegård.

Kathinka Malmer

Pedagogisk leder

Kathinka begynte i NaKuHel-Barnehagen 1.januar 2008.  Hun er utdannet barnevernspedagog med videreutdanning i personal- og kompetanseledelse.  Det var Kathinka som opprettet barnehagens pedagogiske grunnlag.  Hun var styrer og pedagogisk leder i Tommeliten barnehage før hun kom til oss.

Vibeke Sørby

Avdelingsleder Storbarn

Etter at Vibeke fikk bachelorgrad i sosialt arbeid, studerte hun friluftsliv og psykisk helse. Hennes interesse i forholdet mellom de to førte henne til NaKuHel hvor hun jobbet i NaKuHels sommerleir. Vi la merke til hennes arbeid med barn og strukturert lederskap og tilbyde henne jobb i barnehagen. Til vår store glede takket hun ja, og etter kun to måneder fikk hun ansvar for avdelingens administrative drift fra 1.januar 2018.

Gunnar Askim

Pedagogisk medarbeider

Gunnar har jobbet hos oss siden 1.august 2013.  Han kom da fra Knappskog barnehage på Vestlandet hvor han var ansatt i fem år.  Gunnar har blant annet verdifull erfaring med programmer som styrker barns emosjonelle og sosiale kompetanse.  Hans utdanning og interesser inkluderer også musikk, noe barna og kollegaene har stor glede av!

Bogusia Malitka

Pedagogisk Medarbeider

Bogusia er utdannet lærer med bachelor- og mastergrad i pedagogisk biologi. Hun jobbet som lærer i Polen før hun flyttet til Norge. Med mikroskop og andre spennende hjelpemidler oppmuntrer Bogusia barnas interesse i alt fra molekyl til økosystemer.

Helga Grefsrud

Barneveileder

Helga har jobbet i barnehagen siden oppstarten 1.august 2007.  Hun har mange års erfaring fra å jobbe i barnehage.  Hennes lidenskap er gode råvarer og matlaging.  Det er Helga som er ansvarlig for barnehagens kjøkkenhage.  Hun er flink til å involvere barna i dyrking, baking og tilberedelse av mat.

Merete Østerdal

Avdelingsleder Småbarn

Merete er utdannet helsesportspedagog med bachelorgrad innenfor idrett, friluftsliv og helse.  Opprinnelig ansatt som turleder 1.august 2013, ble hun avdelingsleder på grunn av hennes kompetanse og interesse.  Hun har nå ansvar for å opprette barnehagens første småbarnsavdeling, et oppdrag som gleder henne veldig. Merete er også i abeidsplassbasert utdanning for å bli barnehagelærer.

Hunden Rugby

Amerikansk Akita

Rugby er en Amerikansk Akita som begynte i barnehagen januar 2009 da han var en 8 uker gammel valp.  Han brukes for å lære barn om behandling av og respekt og omsorg for dyr.  Rugby er ikke veldig godt betalt, men han trives likevel.

Hunden Spike

Golden Doodle

Spike begynte i barnehagen høsten 2013. Han er en veldig sosial Golden Doodle som synes livet bør handle om å løpe etter pinner og å bli klappet på. Han er en god lekekamerat for barna.